...

Sitter här och väntar på att jag ska bli trött så jag kan gå och lägga mig.. Ska upp skit tidigt imorn,, det hjälper inte heller att vi ställer om klockan inatt,, då blir det en timme mindre till.. Men man kan ju sova i bilen, vara lite osocial.. Det är snällt (A).. Har verkligen jättemycket packning och ska vara borta i två dagar. Det är verkligen helt sjuk att man ska behöva ta med sig så mycket saker men aja det är bättre än att frysa. Längtar helt sjukt tills imorn,det ska bli jätteroligt. Har ingen aning om vad vi ska göra med det kommer förmodligen bli superbra.. Nu ska jag fortsätta argumentera med pappa om min packning sen ska jag gå och lägga mig och kolla på OC.. Ni får ha en bra söndag/måndag så hörs vi när jag kommer hem!!!

Sitter och nöter den här låten nu,, underbar!!!!

Madelene ♥

People

image96

Lördag

Hej hej,,

Gick precis upp har legat och kollat på OC hela morgonen, riktigt skönt att bara ta det lugn. Idag måste jag packa inför imorgon och så ska jag på "golf"träning. Blir en lugn dag för mig med andra ord, måste även gå och lägga mig hyffsat tidigt ikväll eftersom att vi ska åka kl 7 morn.. Tidigt, usch ja.. Men det ska bli skit kul.. Ni får ha en bra dag så skriver jag kanske mer sen..

image95


Madelene ♥

People

Människan är inte bara helt sjukt vacker utan klär sig även som en gud...

image94

Final kväll med tv och popcorn

Sitter här med pappa och kollar på Let's dance. Det är ingenting jag har kollat på varje vecka med det kan vara rätt så underhållande. Jag tycker i alla fall att det är rätt par som är i finalen. Jag har verkligen ingen aning om vem som ska vinna men jag tycker att Tina är så grymt skön, hon förtjänar det..  Fast Tony är också helt okej,, ja okej. Jag har verkligen ingen aning.. Vem tycker ni ska vinna?

image93
Madelene ♥

Me like

Någonting som jag är väldigt dålig på att använda är armband.
Jag älska dem men har verkligen inga, måste inhandla några snart.
Här är några av mina favoriter från cocoo.se.

image91

Fredag

Tjohooo!!

Kom alldeles nyligen hem från Västerås, var där med Helge och min lillebror. Vi spelade lite golf och så, känns bra att vara igång igen efter gips-tiden. Måste börja komma igång lite innan söndag då vi åker till Varabjertorp på landslagsläger. Slagen satt sådär men det kommer så småningom.. Idag händer verkligen ingenting.. Hade tänkt att blääa runt här hemma,, not so funny!!!.. Kanske kolla lite OC, jag har verkligen blivit beroende igen.. Fick värsta mega begäret efter Patricia hade varit här.. Har redan kollat på alla men ändå.. ^^.. Nu ska jag gå och göra nån nytta tror jag,, kanske städa mitt rum för det är dööööö stökigt.. =O..

Madelene ♥

Dagens önskeoutfit

image90

Enkelt med en färgklick

Tröja - Monki
Jeans - Topshop
Linne - HM
Skor - Converse

Nostalgi

Sitter här och känner mig helt tung, tänker snart gå tillbaka till mitt kolsvarta rum och kolla på OC hela natten... Men just nu sitter jag nere och lyssnar genom all gammal musik. Vissa betyder väldigt mycket och då börjar man faktiskt undra lite varför man slutade lyssna. Det kan jag inte svara på det bara blev så.. Den här låten var i alla fall kärlek från första början. Längtar tillbaka till när man bara satt hemma och lyssnade på sötmusik och inte brydde sig om nått annat.


Camille - Ta Douleur

Madelene ♥

Dagens outfit

rgs
Det vart mer en cyklaochsägahejdåtillpatriciaochbea outfit ^^.
Men jag hade iaf på mig t-shirt och byxor från Gina Tricot, linne från JC
och skor från Knapps.. Nu ska jag gå och nörda Patricias OC box.. !!!

Madelene ♥

Torsdag

Hej hej,,

Vaknade för ett tag sedan och har precis ätit lunch,, rester från igår är perfekt.. Idag har jag inte mycker planerat, mamma undrade om vi skulle ner på övningsfältet och täna lite, blir väll kanske det då. Annars hade jag tänkt att ta en promenad, vet inte hur varmt det är ute men solen skiner. Det är alltid trevligt. Ja,, igår låg jag och nördade OC, så nu är avsnitten som jag fick låna slut, =(,.. Ska fråga Patricia om jag kan få låna hela säsongen sen.. Nu ska jag gå och göra någonting av den här torsdagen.. Hade bra!!!

Madelene ♥

Singoalla

vdfa
Singoalla är väldans gott en onsdags natt, eller är det torsdags natt..
Jag har ingen koll men dom är garanterat slut kan jag lova..

Madelene ♥

Hej, jag har tråkigt!

Japp, nu har jag haft tråkigt igen så jag gjorde om desigen lite..
Vad tycks?



Madelene ♥

OC

Åh,, nu har jag legat hela kvällen i mitt rum och kollat på OC, nostalgi om något.. Fick låna dom första två skivorna på ettan av Patricia. Tycker det är så himla härligt att kolla på det,, vet inte riktigt vad som är bra det bara är det ^^.. Annars har det varit en väldigt lugn och seg kväll. Är helt slut i hela kroppen, känns som jag kan somna vilken sekund som helst men ikväll tänker jag vara uppe och nöta tv.. XD Ingen som vill hålla mig sällskap? (A)


Madelene ♥

Onsdag

Hej, hej!

Nu har jag precis kommit hem, har varit hos tandläkaren och tränat... Jag hatar att vara hos tandläkaren, tycker det är skit äckligt att nån ska sitta och pilla i munnen, trycka och känna.. Men jag skulle kolla om det hade blivit någonting efter jag ramlade med cykeln men det såg bra ut, ska tillbaka på en kontroll om tre månader. Efter det gick jag och tränade riktigt skönt, sprang på bandet så nu är jag helt dööööd i mina ben... Nej nu måste jag gå och äta innan jag hungrar sönder.. Vi hörs!!!!

Madelene ♥

Dagens shopping

image79




image80



image81

Nu stämmer verkligen inte färgerna alls, vi tog bilderna på kvällen och även nere i mitt rum som är rött. Därför ser färgerna konstiga ut, har även försökt att få dem ljusare därav det mega ljusa hyn. Kommer förmodligen ha på mig kläderna i någon outfit snart så det är bara att kolla då.. ^^

Madelene ♥

Dagens outfit

476963-78
Idag har jag haft på mig ett par jeans från Lee, vita sneakers från Stadium, aprikos färgat linne från JC, en mega gammal töja från Lindex som jag har satt saxen i, en väska som mamma har hittat någonstans här hemma och armband som jag har gjort själv..

Madelene ♥


Västerås med Patricia

Hallojsan!!!

Nu är jag/vi hemma efter en fartfylld dag i Västerås. Det vart väldigt mycket shopping för min del, har inte shoppat så mycket på väldans länge. Vi åkte tåg i morse och det var verkligen smidigt. Jag kan garantera att hemfärden var VÄLDIGT rolig. Vi skrattade konstant från det att vi klev på tåget tills vi klev av. Näe gud vad vi garvade..!!! Spillde även ut en flaska vatten över mig =( jag vart blöt..!!! Men nu är jag och Patricia hemma hos mig, hon ska sova här och vi hade tänkt att mysa runt lite, kolla lite på OC och så.. Nu ska vi sätta ihop nått collage liknande sak av det vi köpte...

Madelene ♥

Kvällsmys med Wallander

Hej hej!

Nu sitter jag här igen vid min kära dator, men ikväll har jag faktiskt varit väligt duktig och varit grymt social.. Okej,, mycket tv men ändå, tillsammans med familjen. Vi har kollat på simning och Wallander.. Jo just det, Parlamentet emellan också.. Björn Gustavsson är bara sååååå bäst,, alla höll på att skratta ihjäl sig.. Helt sjukt bra =D=D=D..
Som sagt efter det vart det Wallander filmen.. Rätt så bra,, men jag orkar inte riktigt sätta mig in så det blir mest slö kolla.,, Men det var okej.. Nu ska jag gå och lägga mig snart tror jag. Imorn ska jag upp ganska tidigt för jag och Patricia ska åka till Västerås och shoppa.. Har inte gjort det på evigheter så det ska bli skitkul.. !! Nej nu ska jag gå,, hade bra!!!


fdh
Madelene ♥

People

image76

Dagens outfit

hdh
Är bara hemma idag så det blev en skön outfit.. Jag har på mig en STOR kofta som är mammas gamla, en klänning från Gina tricot och ett par knästrumpor som jag fick av påskharen ^^..

Madelene ♥


Måndag

Halloj!

Nu har jag precis ätit frukost och ska börja planera dagen hade jag tänkt. Förmodligen blir den rätt trist eftersom att snön bara yr utan för. Aa det snöar som sjutton!!!!! Nej med det blir lite städande och trixande idag tror jag. Hade även tänkt att sy om lite kläder, om det blir så kommer ni förmodligen få se resultatet efteråt. Nej nu ska jag gå och klä på mig, lägger nog in en dagens senare.. Hur ser eran dag ut?

image73

M
adelene  ♥

People

image72

Kvällsproblem

Trött! Huvudvärk! Uttråkad!
Kanske dags att gå och sova snart

image71
Madelene ♥

Hemma igen

Hej hej..

Ja nu har jag kommit hem från vårat påskfirande i snö och rusk.. Ja för det har snöat hela helgen och varit allmänt kostigt väder. Det har varit sådär, men nu är det över och jag har en hel vecka lov kvart till att inte göra någonting på.. Skönt!!! Vi åt mest och åt lite till sen vart det även kortspel.. Det konstigaste och hemskaste var nog iaf när jag och min kusin kom upp från sjön, då hörde vi nån skrika från baksidan.. Vi springer dit och hittar min lillebror på backen skrikandes. Hmm,, då hade han huggit yxan i benet.. =O.. Aj aj.. Men det gick bra eftersom att han hade slagit den i skon.. Men ändå,, läskigt.. Nu ska jag gå och packa upp.. Ha de bra!!!

Jag vart med påskägg igår!!
image70
Madelene ♥

Glad Påsk!

image67

Vi har firat påsk i snö, det var vitt!

Madelene ♥

Fredag

Hej!

Sitter här och laddar in lite ny musik på min mp3. Måste byta ofta så man inte tröttnar.. XD. Har typ gått runt och packat och städat hela morgonen. Mitt rum ser ut som pest,, usch vad stökigt. Aja, med lite städning blir det bra... Idag ska jag åka till våran SOMMAR stuga på Gräsö,... Det är hemskt,, vill verkligen inte åka dit.. En massa småbarn och bara mojsiga vuxna.. Sen är den så lite att jag inte får ta med mig nån heller.. Arg om något!!!!!! Jag vette fan hur jag ska stå ut,, kommer nörda musik hela helgen garanterat.!!! Men blääää vad trött jag är på det här... Aja,, nu ska jag gå och fixa resten.,. Ni får ha en bra helg, jag kommer inte heller kunna blogga något.. =(,, det mest tekniska som finns är en vedspis.. XD..

image66
Bild på Gräsö från i sommras..

Madelene ♥

Dagens önskeoutfit

Hade tråkigt så då satt jag och knapra på en önskeoutfit.. Vad tycker ni?

image64
Jeans - Cheap Monday
Jacka - Monki
Tröja - Lindex
Armband - Cocoo.se
Skor - Steve Madden

Madelene ♥

Dagens outfit

Mjo tänkte lägga upp vad jag hade på mig idag då.. =P.. Tråk och meningslös dag i skolan, lim och annart kladdit så det blev ingenting speciellt. För stunden hatar jag även min garderob, måste shoppa shoppa,... Patricia och jag ska kanske åka till Västerås på lovet och shoppa.. Längtar...

image63
Tröja - Fått av mormor ^^
Tröja (under) - Hmm,, ingen aning
Jeans - Diesel
Sneakers - Stadium
Väska - En som mamma rota fram

Även en väldigt fin bild på vår välstädade hall,, eller inte XD..

Madelene ♥

The golden fish

Hejsan!!

Nu sitter vi i skolan och väntar på att klockan ska bli 12.15 för då ska vi ha tävling. Vi har som sagt haft teknik uppdrag hela morgonen, vi skulle bygga en katalpult. Våra heter The golden fish just för att det ser ut som en fisk. Haha det är jätteful!!! Menmen det skulle vara en design tävlig så vi får satsa på den. Man ska även skjuta en sandpåse med det är helt kört eftersom att den kommer typ fem cm. Aja, nu ska vi gå ut. Ni får säker se bilder på våran schnyggve fisk sen..

Madelene ♥

Dagens nördar musik


The All American Rejects - It Ends Tonight

Torsdag

Gomorgon!

Nu har jag sakta men säkert börjat jobba mig till skolan. Lång tid tar det iaf. I skolan idag har vi påskrace. =/ Happ,, lite udda ja. Vi ska bygga katapuler och tävla med dom sen. Massa betyg och skit är det också,, aja får väll försöka göra så gott man kan. Efter skolan ska jag hem till Patricia (tror jag) och färga hennes hår. Det kommer bli super snyggt tror jag. Nej nu ska jag packa ihop och åka snart. Ha en bra dag!!

Madelene ♥

Cheesecake

Hej

Nu har jag precis kommit hem från en dag som bestod av skola och träning. Träningen var rolig men skolan kunde jag ha skippat. Mjo,, tråkig dag med både engelska och franska lektion. Det gick ganska dåligt på båda kan kanske vara anledningen till att det var tråkigt. =P Efter skolan åkte jag och Jossan ner och tränade, det gick riktigt bra. Vi har kommit på ett riktigt bra program som vi ska börja köra. Ska till henne efter jag har ätit och skriva lite på det, vi ska även kolla på Top Model och äta cheesecake. Mums, mums =D.. Men nu ropar mamma att jag ska gå ocg duka.. Vi hörs.

Jo jag tänkte på en sak, det är verkligen meningslöst med snö. När vi var nere och träna verkligen spösnöade det.. Skit mycket.. Usch,, VÅR VÅR SOMMAR SOMMAR.. Det ända som är rätt.. Antingen tycker jag att det ska vara så mycket snö att man inte kommer ut genom dörren eller ingenting alls. Vad tycker ni?


Madelene ♥

Onsdag

Gomorgon!!

Gick upp för ett tag sedan och nu sitter jag och äter frukost. Utanför bara snöar det och snöar, jobbigt. Nu kommer det bli drygt att cykla till skolan men ajja. Idag ska jag till skolan och läsa, läsa, läsa. Bara en massa skit böcker som ska vara klara. Sen blir det träning, måste passa på innan helgen då jag ska åka till Gräsö.. *suck* Vill inte åka dit, det ända man gör är att hugga ved och elda. Usch, och sen en massa små kusiner som bara hänger på en. Nej, nej detta gillas verkligen inte. Hur ser eran dag ut?

image61


Nej nu ska jag gå och göra mig klar och sedan cykla i detta hemska väder.. Hejs svejs...

Madelene ♥

Ny design

Nu har jag fixat ny design, tröttnade rätt snabbt på den gamla rosa.
Får väll se hur länge jag har den här.. Så vad tycker ni?



Madelene ♥


Dagens nördar musik


Silverchair - Straight Lines

Tisdag

Hej hej,,

Nu har jag precis kommit hem efter en ganska full packad dag. Idag har jag varit i skolan och sovit.. Nästan iaf då, näj fy vad tråkigt det var idag.. Bara en massa blää böcker man måste läsa. Sen åkte jag till gymmet och träna, det gick faktiskt rätt så bra. Kände mig effektiv vilket kan saknas ibland (A). Jag och Jossan körde ben idag så förmodligen kommer jag ha träningsverk imorn eftersom att det var så längesen jag tränade. Mjo den kommer sitta fint.. XD

Fick lite spel när jag kom hem för jag fick veta av pappa att det är styrelsemöte på golfklubben ikväll och vi i damlaget kommer att få pris för årets golfare. Det är skit kul men ändå att jag inte visste det innan,, skulle till Jossan och äta cheesecake och kolla på tv ju.. Men vi har inte bestämt oss om vi ska dit,, det tar aaaaaaaas lång tid och är skit drygt.. Allt är ekonomi hit och dit,, bllllllllllaaaaaaaaaaaaaaajjjjjj!!!.. Måste ringa henne sen och se hur vi ska göra. Men nu ska jag gå och ta en dusch,, hej då...

image59
Blir det en sån Jossan? ;)

Madelene ♥

Plugg peppa, nu nu. Mmmmuuuuuuuu

Usch ja,, jag sitter här och försöker få klart min So men det gååååår inte.. Såååå tråkigt. Sitter och redigerar en massa bilder istället,, mycket roligare =D Jag kan verkligen inte plugga hemma, har aldrig kunnat inte änns lära sig några glosor.. Sämst helt enkelt... Är det någon som har några tips eller nått på hur man pluggar bättre? Det skulle verkligen behövas.... Ett bra sätt är att lyssna på musik högt så att man inte hör tangenterna på tangentbordet. Det fungerar lite bättre för mig iaf.. Men snälla HJÄLP...
image58
Madelene ♥

Måndag

Gomorgon!!

Sitter här och äter frukost samtidigt som jag kollar ut genom fönstret och vad är det jag ser... =O Det SNÖAR!!!!!!!! Usch ja,, vill ha vååååår och kanske ännu bättre sommar. Vill ha värme inte kyla, kunna gå barbent och bli brun.. Ja sooooooommar!! Får väll vänta ett tag till då =(

 Idag händer inte så mycket alls, ska till skolan och nörda runt där. Sen ska jag ner och... TRÄNA.. Wiiihiiii,, as skönt.. Första gången på typ två veckor, måste verkligen träna upp mig igen nu.. Sen blir det hem och plugga, måste bli klar med So:n idag, ska in imorn så den är viktig... Nej nu ska jag gå och fixa iordning mig och sedan trampa iväg... Hejs svejs!!!

image57
Madelene ♥

Söndag

Hej!

Nu har det inte blivit något bloggande idag heller, anledningen är att jag har åkt biiiiiil och sovit.. Haha.. men jag vaknade hyffsat sen imorse och sedan skulle vi åka hem. Nu är jag trött det ska bli skönt att sova i sin egen säng har legat och sovit på en 5 cm tjock madrass direkt på golvet så det känns lite i ryggen nu men ajja. Ikväll häder inte så mycket, tänkte kolla på säsongs starten av parlamentet.. Om det var idag förstås =S Igen annan är hemma så det blir väll att dunka hög musik och packa upp mest.. Men nu ska jag gå och göra det,, kanske bloggar något mer ikväll,, annars hör jag av mig imorn..

Jo just det,, var det rätt Charlotte Perelli vann igår?. Själv satt jag typ och buuuuuuade hela kvällen när hon kom i bild... Haha, ,henne gillar jag inte.,. Men var det rätt eller vem skulle ha vunnit annars?



Madelene ♥

Lördag

Hej hej,,,

Det har inte blivit något bloggande idag för jag har gjort massa annat. Jag har bl.a. pluggat So, det gick jättebra. Nu är jag alldeles snart klar med den. Jag har även umgåtts med mormor och morfar, ganska trevligt faktiskt. Nu är kusinerna här och vi ska väll göra nått sen, just nu sitter vi och väntar på maten då passar jag på att blogga lite. Det blir lax och potatis,, mycket gott. Förmodligen kommer vi att kolla på Melodifestivalen, som restan av Sverige. Vem kommer att vinna då?? Jag har ingen aning, hoppas egentligen på ingen men nån måste vinna. Så jag kanske tycker Sibel eller typ BWO för det är nog dom enda som kommer att kunna göra nått bra i STORA finalen. Men egentligen bryr jag mig inte. Ajja,, nu är jag negativ... Haha,, men kolla blir det nog.. Vem tycker ni ska vinna då?

Nej nu ska jag alldeles snart äta så jag måste lägga ifrån mig datorn,.. Men ni får ha en bra schlagerkväll.. 

Madelene ♥

Fredag

Hejsan!

Idag har jag inte hunnit blogga någonting alls, har först varit i skolan hela dagen. Vi gjorde inte så mycket för jouren tar upp så himla mycket tid. Efter skolan stannade jag ett tag och redovisade ett matte steg sen åkte jag direkt hem och började packa. För en gångs skull packade jag inte för mycket, börjar lära mig XD.. Har alltid varit sån att ta typ fem tröjor extra när jag åker bort. Men sedan åkte vi tre timmar bil till snö och elände. Usch ja det är snö här, det är rätt drygt speciellt eftersom att jag ville ut och springa. Men ajja det kanske går nån dag. 

Annars har kvällen inte varit så speciell, umgåtts med mormor, morfar och Muffle.. Deras söööötis hund,, älskar honom väldigt mycket!!!! Helt helt underbar. Vi har suttit och kollat på Så ska det låta, Robert Gustafsson var as bra.. Trodde inte att han kunde sjunga men jag hade visst fel. Kollade även på slutet av let's dance, kommer kolla vem som åker ut sen. Jag tror att det blir Karl-Petter vet varken om det kommer vara rätt eller fel menmen. Är inte så insatt så det spelar ingen roll... 

Imorgon ska vi träffa kusinerna, måste även få lite plugg gjort. Har skit So som måste vara klart, men det är ett senare problem.. Nu ska jag gå och vara lite social tror jag.. Ha en bra kväll!!!

Madelene ♥

Hemma

Hej hej,,

Nu har jag precis kommit hem från Stockholm vi var där med golfen och slog. Det gick rätt så bra, men det gjorde lite ont precis i tillslaget men det gick bara bättre och bättre. Hade riktigt fin bollträff så det känns skitbra inför lägret.. Resten av kvällen består av en dusch och att äta nått.. Ska gå och lägga mig ganska tidigt eftersom jag är helt slut, somnade även i bilen hem.. Det var riktigt skönt.

Imorgon ska jag åka upp till min mormor och morfar, vi ska väll mest vara sociala och träffa kusinerna. Förmodligen, jag vet inte riktigt. XD. Menmen ska bli riktigt trevligt att träffa folket.. Ajja nu ska jag försöka att pallra mig till duschen.. Ha en bra kväll...

fada

Madelene ♥

Inget gips!!!!

Wiiihiii,, kom till skolan för ett tag sedan, jag har vart på sjukhuset hela morgonen och röntgat och så. Det bästa av allt, det var INTE brutet, =D=D=D=D=D=D=D... Så nu är jag jätteglad!!!! Det känns skit bra att kunna åka på lägret nu,, fan va skönt... Idag ska jag även ner till Friskvårdarna och fixa lite ny träning som är anpassad till min hand. Den blev inte bara poff bra utan jag har stukat handleden rejält så det gör lite ont och så. Men det känns as bra att kunna börja träna igen, då kanske handen blir bra snabbare också. KG och jag ska även fixa ett papper som jag behöver ha med mig på lägret.

Idag ska jag även åka med golfen till Stockholm där ska de slå lite, själv får man kolla på kanske kan ta med mig puttern och putta lite men jag får se. Ändå väldigt skönt att vara på banan igen. Nu ska jag sätta mig och börja med våra so uppdrag. Det ska in på tisdag så det är som alltid ute i sita minuten. Det blir inte bättre att jag ska vara borta hela helgen heller. Vi ska åka till mormor och morfar, det var ett bra tag sedan. Men jag kommer ändå blogga. Nej nu ska jag fortsätta.. Ha en bra dag!!!

image54

Madelene ♥

Dagens udding

image53
Det ser lite instängt ut Scarlett... =S

Madelene ♥

Dagens nördar musik


Silverchair - Straight Lines

Onsdag

Hejsan hoppsan..!!

Vi slutade för en dryg kvart sedan och nu sitter vi och väntar på att Gud ska sluta pissa. Haha,, nej men det regnar as mycket ute och jag orkar inte cykla hem i regn, speciellt eftersom att jag måste ha en as sexig plastpåse på handen för att inte gipset ska mojsa sig. Men jag måste väll ta mig hem snart. =/

Resten av dagen kommer någ gå till att lösa korsord och läsa svenska bok. XD Japp,, måste verkligen förbättra mitt ordföråd så då löser jag korsord. Jo just det jag skulle även upp till golfen och fixa ett papper med min tränare. Imorgon ska jag även åka ner till Friskvårdarna och fixa samma papper me KG. Där har jag inte varit på länge så det ska bli roligt.

Åh, idag är det Top Model med vi har inte trean. =( Blääää på det, får väll försöka smyga mig in hos Jossan och kolla med henne. Ajja det är ett senare problem, det stora nu är att komma hem torr. XD

jkhjk


Madelene
(Madde, Knajsa & Natta hälsar också..
Knajsa ska man betona NNNNNNNN:et. XD)

Dagens nördar musik


Silverchair - Anthem for the Year 2000

Hmm,, ja...

Hej igen.

Nu sitter jag här igen vid min kära dator och kollar runt lite. Det tycker jag är riktigt roligt, ;) På eftermiddagen somnade jag även i min svenska bok, den är sååå trist, men jag måste läsa ut det. Istället började jag jobba med matten. Jag är kanske har fastnat lite i lågstadiet där alla tyckte att matte var as kul. Det tycker jag fortfarande, speciellt när man har fastnat på en riktigt svår ekvation och sedan löser den. Det känns så himla bra då, eller när man lär sig nya saker. Det är verkligen skit kul! Idag har jag hållt på med en massa konstiga saker och det har gått skitbra, så snart är man klar med grundskolematten. Wiiihiiii!! Är det bara jag som tycker så eller är jag helt konstig? För det verkar vara så många som tycker,, "men blää inte matte".. Att det är hemskt o.s.v.

image51
Madelene ♥

Tisdag

Hej!

Nu sitter jag här i skolan igen och håller på att dööö. Är verkligen skit trött och somnade nästan på samligen. Jag försov mig också i morse så det vart lite bråttom. Men vi kom ändå till skolan i tid. Idag ska jag inte göra så mycket, i skolan blir det matte och kanske läsa lite svenska bok. Hemma har jag inga planer, ikväll ska jag kolla på House. Det finns nog bara ett program jag följer och det är det. Ajja,, det blev ett kort inlägg nu, men jag måste börja med matten. Ha en bra dag!

äöop

Madelene

Torsdag, torsdag KOM!!!!

Åhhh, jag kollade precis min mejl och vad ser jag.. =O Ett mejl från landslaget!!!! Shiieeeeeeett... Ja, för om ni inte visste det spelar jag golf och är rankad 4:a bland flickor -92 i hela Sverige. I höst ska jag även flytta till skåne och börja på golfgymnasium, så detta känns skit roligt att landslaget vill ha med mig på någonting. Det är ett läger som kommer pågå under tre dager i slutet av mars. Men jag har ett "litet" problem.. Jag har ju ett jävla skit gips på handen,, buää vad jag hatar cyklar för tillfället. Jag kommer inte cykla på evigheter nu.. Men jag ska till sjukhuset på torsdag och kolla om det är någonting som är sönder... GUUUUD vad jag hoppas att det inte är sååå.. Vill så gärna åka på det där lägret.. =).. Därför längtar jag som en tok tills på TOOOOOOOOOOOORSDAG... Äjj nu är jag så sjukt nervös så det finns inte.. Menmen,, det är bara att vänta och se.. Nu ska jag nog gå och köra lite armbrytning med pappa så blir handen säker bättre ;)..
image49

Ha en bra kväll!!!

Madelene ♥

Vårskor

Det börjar som sagt närma sig vår och sommar, det ekar verkligen i min garderob. Här är några utav det vår/sommar skor som behöver inskaffas.


image46
Tygskor - Det är en sko som passar till allt, ett måste i sommar. Detta är en skit billig från HM
High Heels - Jag älskar verkligen högklackade skor, det ska gärna vara superhög klack så känner man sig extra lång och fin, dessa kommer från Scorett.
 "Sandalen" - Det är verkligen verkligen ett måste, passar super bra till jeans shortsen. Dom här kommer från Steven Madden.
Ballerina - Ingen har väll missat den, okej utom jag då. Har bara ett par ballerina skor hemma. Någonting som jag verkligen måste ändra på, de första som ska köpas är ett par svarta, kanske dom här från Bianco

Madelene ♥

Dagens nördar musik


Lifehouse - Hanging By A Moment

Måndag

Hej!


Nu sitter jag i skolan och nördar med Patricia, vi väntar mest på att gå ner till idrotten. Men jag får ju då inte vara med =( skit trist. Det är jättetråkigt att varken kunna träna eller vara med på idrotten. Speciellt när man älskar att träna. Men ajja, ska till sjukhuset och röntga handen på torsdag så då får jag reda på om det är nått. Längtar verkligen till det.

Dagen ser väll ut så att jag ska gå i skolan till 13.30 sen måste jag gå hem och plugga, om jag orkar. Men INGEN dator blir det för min del =(. Det är så fjolligt, pappa har gett mig datorförbud hela veckan för att han tycker att jag sitter för mycket. Men då får jag blogga i skolan och kanske gå över till Jossan och småblogga lite. Väldigt meningslöst kan man beskriva hela skiten. Men ajja, pappa kanske ändrar sig. Jo just det, jag ska försöka få med mig Jossan ut och ta kort på henne,  men får väll se om hon hinner. Hur ser eran dag ut?

Nu ska jag nog återgå till matten =/. Det är tråkigt men måste göras. Ha en bra dag!!

image45

Madelene

Vårjacka

På eftermiddagen var jag och Jossan i Västerås och gick i lite affärer. Nu är jag ute efter en vårjacka, känns lite tråkigt att gå runt i min kappa hela våren så jag vill förnya garderoben lite. Vill inte heller lägga ut för mycket pengar så här kommer några av mina budget favoriter.

image44
Vilken tycker ni var snyggast?

Madelene ♥

Dagens nördar musik


Björn Gustavsson

Söndag

Hejsan


Hur är det med er då? Med mig är det bara bra, känner mig till och med riktigt utsövd. Det var första gången på riktigt länge. Ja det är också en av anledningarna till att hela dagen har gått så nu hinner man inte göra så mycket idag heller. Men jag måste väll få någonting gjort här hemma, tänkte städa mitt rum och även kanske hinna jobba lite matte.

Igår satt vi alla nere i det minsta rummet i hela huset och kollade på tv samtidigt som vi åt. Det såg väldigt roligt ut plus att det var väldigt trångt. Haha. Det vart lite friidrott och melodifestivalen. Är det någon mer än jag som tycker att det är helt meningslösDet är alltid med några "kändisar" resten är människor som man aldrig har hört takas om och alla går runt och sjunger piss dåliga låtar, bla bla. Okej det kanske var bra på 80-talet för då fanns det inget annat, men HALLÅ det faktiskt 2008 nu.. Nu har vi hur mycket liknande tävligar som helst. Äjj,, blää på hela konceptet. Usch!!!!!! Det finns bara EN sak som är bra med melodifetivalen och det är Björn Gustavsson.. Jag älskar mannen, det är helt sjukt att man kan vara så rolig..

image43
Madelene ♥


Dagens önskeoutfit

Jag skulle inte haft någonting emot att ha mig den här outfiten istället för mina mjukisbyxor och en tjocktröja idag. Jag tycker det är snyggt att ha neutrala färger och sedan bryta av med färg. Mycket snyggt...
image42
Jacka - Monki
Skor - Steven Madden
Jeans - Cheap Monday
Blus - HM
Hårspänne - Forever 21

Madelene ♥

Dagens nördar musik


Kent - Mannen i den vita hatten

Lördag

Hej

Har typ precis vaknat och är helt döööd. Det är inte skönt att vakna kl 10 av att nån jävla golvslipare börjar slipa. Så nu är jag mycket arg och trött. Hade lätt kunnat sovit några timmar till. Men ajja nu är man uppe. Idag händer inget speciellt, hade tänkt och åka ner och kolla på våran golfträning. Inge kul att sitta på sidan men vad ska man göra. =S. Resten av kvällen blir nog väldigt lugn. Hur ser eran dag ut?

ijlk

Nej det blev ett väldigt kort och tråkigt inlägg här, men nu måste jag gå och ta någonting att äta..

Madelene ♥

Back to the 80's

Hallojsan!

Nu har jag kommit hem från Jossans middag eller vad man ska kalla det. Vi hade en jättemysig kväll med jättegod mat och ett väldigt trevligt sällskap. Vi satt och åt bra länge sedan gick vi och kollade på en film. "Underbar och älskad av alla" tror jag att den hette, det var riktigt bra. Så jävla rätt av henne i slutet!!! Efter det fikade vi lite mer och så, vi kollade även på en till film. Men den kommer jag inte ihåg vad den hette XD. Av oss fick hon en bok med en massa bilder, väldigt många från olika tidningar men även såna på oss och henne. Jag tycker att den presenten var väldigt bra eftersom det var någonting väldigt personligt, eftersom vi har lagt ner så mycket tid på den hoppas jag att den betyder.

Det var som sagt 80-tals tema, hmm,, ja det syndes kan man säga...


Det här var min outfit för kvällen:

mois
Blus - Hittad i utklädningslådan/mammas gamla
Benvärmare - Mammas gamla
Pumps - Knapps
Tights - HM
Sedan hade jag som sagt krusat håret och tupperat det ganska rejält.
Extremt mycket blå ögonskugga i olika nyanser, rööööda läppar.
Mycket vacker, mycket vacker !!! XD



Här kommer lite bilder från kvällen:


1. Bea och Linda kom hem till mig innan och sötade sig lite. 2. Nyblivna 16-åringen 3. Bea & Camilla 4. Kajsa 5. Linda 6. Bea 7. Några av tjejooorna som var med 8. Camilla 9. Sandra 10. Natta & Patricia 11. Kvällen schnyggaste min, av lilla Jossan 12. Schnyggve Patricia 13. Kajsa & jag 14. Bea & Linda 15. Lindas heta strumpbyxor 16. Grattis på dig Jossan 17. Miss Gips her self 18. Patricia

Puss på er!!

Madelene ♥

Ny hårfärg

Hejsan!!

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Det har varit en okej dag med lagom mycket att göra, jag gjorde klart min svenska.. Det är i stort sätt det jag har gjort, men vi slutade 13.30 och då hade jag även matte komunikation inräknat, då hinner man inte så mycket på en dag men jag är nöjd.

Snart hade jag tänkt att börja ladda in för middagen hon Jossan. Det ska verkligen bli as kul!!! Bea och Linda kommer till mig innan så ska vi "förfesta".. Haha nej, men vi ska fixa lite saker och så.. Efter det här tänker jag gå och äta lite nudlar eftersom att det var hemsk mat i skolan idag, då kan man inte gå runt hungrig hela tiden så lite mat skulle vara fint.

Jag tonade som sagt håret igår och tänkte visa lite före och efter bilder. Men vi glömde att ta före bilder igår så jag får ta nån gammal jag har på dator. 

Det var lite svårt att fånga färgen. Men här är ett försök:
                        
Före:
jj
Efter:

hår


Lite svårt att se färgen, men jag tror att den
högra av miniatyrbilderna liknar mest.
Lägg även märke till mitt gips på den stora bilden. ;)

Hur tycker ni det blev?=O

Madelene ♥

Dagens outfit

Det är verkligen ingen speciell dagens outfit, det beror dels på att jag inte riktigt kan använda jeans än över mitt knä och jag får inte heller på mig vilka tröjor som helst över gipset. Men ajja, ni får se ändå. En väldigt dålig bild eftersom att ingen annan är vaken. Men i framtiden kommer det att vara bättre bilder, jag lovar.
dagens
♥ Kofta - B-young
♥ T-shirt - Lindex
♥ Jeans - Lee
+ skor som jag inte har bestämt mig än,
och väska som är hittad i utklädningslådan

Madelene ♥

Dagens nördar musik


Silverchair - Ana's Song (Open Fire)

Fredag

Hej, hej!

Sry för att jag inte bloggade igår kväll. Jag hade fullt upp, kom först hem runt 20.50 från Bea. Sen skulle jag plugga och.... TONA HÅRET.. Shieeeet!!! Jag gjorde det. Så nu är jag brunett =o. Det känns väldigt annorlunda. Jag vet inte om det vart bra eller om jag passar i det. Tar ju ett tag att vänja sig så det är bara att vänta och se. =)

Idag ska vi som sagt till Jossan, det verkar blir som en tjejmiddag eller något liknande. Det är även 80-tals tema, jag tror att jag har hittat den perfekta outfiten. Som sagt, benvärmare, pumps & blåååååå ögonskugg. Det kommer bli en super härlig kväll.

Resten av dagen ska jag gå i skolan *suck*. Sen slutar vi rätt tidigt då blir det väll hem och blogga lite, den mesta tiden kommer nog bli till att fixa iordning sig.. =D Men min dag ser ut på något sådant sätt.. Å just det, jag har So prov idag, får sätta mig och läsa igenom begreppen några gånger så sitter dom..

Hur ser er dag ut? Fest ikväll eller bara en mysig hemmakväll?

M
adelene ♥

Skola = diktanalys

Usch nu sitter jag här i skolan, och gissa vad jag gör. Skriver en helvetes diktanalys, ursäkta språket. Men det är helt enkelt meningslöst. Usch, HATA HATA!!! Jag förstår inte när jag ska kunna använda mig av en diktanalys i det verkliga livet. Det är väldigt snurrigt. Det finns så många saker man gör i skolan som man inte kommer ha användning av senare, kan inte skolrådet eller nått sånt skit bara skära ner det? Det är udda!! Men det är klart att vissa saker som man lär sig är bra. Men helt ärligt en diktanalys vad är det bra för. Det hade kanske varit bra om jag skulle bli poet eller nått. Men det ska jag inte, XD.

Ursäkta inlägget, jag ville bara avreagera mig lite. Sådär tycker jag vad tycker ni?

Madelene ♥

Torsdag

Hej

Nu sitter jag här igen med min varma koppen och tänkte blogga lite innan jag ska åka till skolan. Skolan, skolan, skolan, jag blir trött bara jag hör ordet. Det är verkligen skönt att det snart är över. Jag längtar även extremt mycket till påsklovet, ska bli skönt att kunna vila ut. Annars händer det inte så mycket idag, jag och Linda ska hem till Bea i eftermiddag och trixa och fixa lite. Hm,, annars är det mest ta det lugnt och så, nej men just det vi har So prov imorgon.. Haha det hade jag glömt, men då blir det att plugga till det också. Typiskt mig att sitta sista dagen och rå plugga. Hur ser eran dag ut?

Jag har även bestämt mig, jag SKA tona/färga håret brunt. Låg och tänkte på det igår kväll och kom fram till att det skadar ju inte att prova. Jag funderar på när jag ska hinna köpa det bara, vill gärna göra det så fort som möjligt. Men man kanske kan pallra sig ner till stan imorn eller nått. Sen kommer jag tvinga Jossan att göra det på mig.

Jag tycker att Jessica Alba har en jättefin hårfärg på den här bilden.
Så det kanske blir något åt det hållet.

image11

M
adelene ♥

Dagens önskeoutfit

Tänkte börja köra lite önskeoutfits här. Den här känns väldigt sommrig och får mig att längta väldigt mycket till sommaren. Tänk er brunbrända ben, cyklande med en picknik korg, tillsammans med de man gillar mest. Åkandes till en hemlig stran vara ute hela natten och ta en kvällsdopp i sjön.
Underbart, Underbart.
image10
Jeansjacka - Monki
Linne - Monki
Skor - Topshop
Kjol - Topshop
Armband - Cocco.se

Madelene ♥

Dagens nördar musik



Lifehouse - First Time

Header

Nu har jag suttit och trixat med en header, jag är rätt nöjd med resultatet.
Eller det får duga så länge.
Vad tycker ni?



Madelene ♥

Onsdag

Halloj!

Jag har nästa nyss vaknat och nu sitter jag här med min frukost. Rättare sagt en kopp varma koppen. Inte mycket till världen men så blir det när man inte kan öppna munnen. Idag händer inte så mycket ska till skolan som vanligt och verkligen FÖRSÖKA plugga. Måste komma igång nu. Sen efter skolan ska jag åka till distriktssköterskan och ta bort stygnen. Det ska bli så skööööööööööönt. Äntligen kommer man att kunna öppna munnen igen =D. Hur ser eran dag ut?

Idag hade jag även tänkt att försökt att göra en header och kanske fixa lite med desigen igen. Men jag får se hur lång tid det tar hos doktorn. Jag tycker att det ser VÄLDIGT tomt ut där uppe så jag ska försöka fixa nått snyggt. Men får som sagt se om jag har tid.

Jo just det, igår kväll fick mamma en 80 tals attack. När hon fick veta att Jossan skulle ha 80 tals tema började vi kolla i en massa fotoalbum från 80 talet. Det var väldigt konstiga kläder de hade då menmen. Vi kom fram till att jag ska ha en storblus, tights, benvärmare, pumps, kort kavaj med axelvaddar! Sedan kommer jag också att ha en extrem sminkning som kommer att gå i blåa nyanser runt ögonen, kommer även att ha ett knallrött läppstift. Håret tänkte jag skulle bli en lite överaskning, så det tänker jag inte skriva här. Kommer ut bilder och sånt på fredag/lördag. 

image6
Ha en superbra dag!
Madelene ♥ 

Dagens nördar musik



The All-American Rejects - Move Along

Present förberedelser

Nu har jag alldeles nyligen kommit hem från Bea. Hon, jag och Linda har nämligen planerat en present till Jossan. Mer kan jag inte säga nu eftersom att vi ska till henne på fredag. Sedan är problemet att det är 80-tals tema. Hm, jag har inte kommit på vad jag ska ha på mig än men jag tänkte kolla runt lite nu och få lite inspiration. Har ni några tips på vad jag kan ha på mig?

Annars har dagen varit lugn, har knappt fått någonting gjort i skolan. Det känns sådär, måste verkligen komma igång snart. Det börjar bli lite tajt med tid nu, det är som sagt inte långt kvar tills vi slutar 9:an. Det längtar jag verkligen till. Kommer att kännas underbart på skolavslutningen. Men ändå kommer det att vara väldigt tråkigt eftersom vi fem som umgås mest kommer typ att splittras. Okej det behöver inte bli så, men vi ska i princip alla gå i olika städer. Jag flyttar till Skåne och de andra kommer att åka till antingen Uppsala eller Västerås. Men jag hoppas för guds skull att vi håller kontakten och inte tappar nått. Nu ska jag snart (rättare sagt om en halv timme) kolla på I huvudet på Gynning. Jag tycker den människan är hur skön som helst. Bara älskar henne rent ut sagt. Vad händer ikväll?

image4

Madelene ♥

GRATTIS JOSSAN!!!!!

Idag fyller Jossan 16år!!!!

GRATTIS SÖTNOS!!!!!!

image3

Tisdag

Nu har jag precis ätit frukost och är snart på väg till skolan. Det var en riktig mega frukost med fil och juice. Nej, jag är verkligen sämst på att äta frukost. Måste hitta nått bra snart som gör att jag får i mig nått på mornarna. Har ni några tips på vad man kan äta till frukost?

image2


Det häder egentligen inget speciellt idag, ska till skolan och skämma ut mig. Men jag kan inte hjälpa att jag ser ut som en omplåstrad boxare, det är bara att stå ut. Eftersom att jag varken kan träna med mitt knä eller med min hand blir det inget sånt heller. Då kan man bara till lägga att jag är värsta tränings narkomanen. Hur ser eran dag ut?

Men får hitta på nått annat istället. Nej nu ska jag gå och sätta lite färg på kinderna sen pyser jag till skolan. Ni får ha en super dag.

Madelene ♥

Hemma & nyklippt

Nu har jag precis kommit hem, jag har varit och klippt mig med mamma, Jeppe  och Anna. Jag toppade bara och klippte upp det lite, vart inte så stor skillnad men alltid skönt med nyklippt hår. I höstas klippte jag mig ganska så kort men nu har jag ändrar mig och vill ha långt igen. Sen funderar jag också på att färga det brunt men jag vet inte riktigt. Men det känns väldigt lockande XD. Får se om pengarna räcker så blir det kanske så.
Tycker ni att jag ska tona det brunt?

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, som sagt mest suttit i en tvättstuga och väntat. Nu tänkte jag gå och ta en dusch och sedan krypa i säng. Låter en väldigt inspirerande bild på Mary-Kate & Ashley Olsen avsluta dagen.

image1
Stora runda bågar, oversize tröja/kappa, hårband, galet snygga väskor..
Perfektion, perfektion!!!!

Madelene ♥

Dagens nördar musik



All American RejectsDirty Little Secret

Nystart!

Hej!

Jag har bloggat tidigare men tröttnat, nu känner jag att jag vill ge det en till chans. När man läser ett 20tal bloggar varje dag är det klart att man blir lite inspirerad. Jag tänkte skriva om allt mella himmel och jord. Har inte riktigt bestämt mig hur desigen ska se ut men jag jobbar på det. Jag får även hjälp av sötis Bea. Det är därför allt ser halvklart ut och så..

Idag har jag varit hemma från skolan det är så att jag gjorde en rejäl vurpa med cykeln i torsdags, doktorn kallade det en cykelolycka men själv tycker jag att det låter överdrivet men ajja. Jag har i alla fall gips på vänster handen, har sytt tre stygn på över läppen och lite andra omplåstrade sår. Ska till distriksköterskan på onsdag och ta bort stygen, det ska bli skön att slippa dessa fula plåster.

Annars har jag mest suttit vid datorn, tråkat och bollat idéer med Bea. Nu hade jag tänkt att gå och göra nån nytta genom att plugga matte. All algebra gör att hela huvudet bara snurrar, men det måste göras så det är bara att ta tag i det. Jag hoppas även på att jag ska få åka och klippa mig idag, hade tänkt att bara toppa men det kanske ändrar sig sen. Men mamma ska ringa och kolla när hon kommer hem.

Vad har ni gjort idag då?

Madelene ♥

RSS 2.0